Tennet Taking Power Further

Voor de grootste netbeheerder van West-Europa ontwikkelen we een identiteit die vooruit kijkt en verzorgen we alle in- en externe communicatie.

41
miljoen eindgebruikers bediend door TenneT
2946
mensen die bij TenneT werken
4
jaar achtereen het jaarverslag gemaakt
kruis

Vernieuwing corporate identity

TenneT is een toonaangevende Europese beheerder van hoogspanningsnetwerken die zorgt voor een betrouwbare levering van elektriciteit aan ongeveer 41 miljoen mensen. DartGroup creëert een sterke multichannel look & feel voor TenneT, waarmee de identiteit een echte boost krijgt. Uitgangspunt zijn TenneT’s merkwaarden en internationale ambitie. Dart ontwikkelt een brede range middelen in de nieuwe visuele stijl, waaronder het jaarverslag van 2016. Brand guidelines en praktische workshops zijn de basis voor consistente toepassing van de stijl.

TenneT Annual Report

Empowering society
TenneT versterkt de maatschappij door te werken aan een betrouwbare leveringszekerheid van de elektriciteitsvoorziening voor zowel nu als in de toekomst. Belangrijk hierbij is interactie met stakeholders om ervoor te zorgen dat onderhoud en uitbreiding van het hoogspanningselektriciteitsnet geaccepteerd wordt. Dit is essentieel voor een succesvolle elektriciteitstransitie, omdat TenneT verantwoordelijk is voor het uitdagende evenwicht tussen de traditionele en duurzame energiebronnen. Het jaarverslag van TenneT heeft als doel alle stakeholders, zowel intern als extern, een duidelijk beeld te geven van de ontwikkelingen, met de nadruk op de belangrijkste materiële aspecten.

Wat is de toegevoegde waarde van Dart:

  • DartGroup geeft strategisch en inhoudelijk richting en is verantwoordelijk voor het concept, het ontwerp en de uitvoering van het hele verslag.
  • TenneT heeft volledige controle over de inhoud van hun jaarverslag door gebruik te maken van CORE: de samenwerkingstool/content management systeem van Dart.

Meer informatie over dit project?

Of bel +31(0)20 622 38 01