Mediq Committed to your care

We denken mee over de nieuwe strategie en de wijze waarop die in- en extern gecommuniceerd gaat worden. Support van concept tot en met uitvoering inclusief eigen fotografiestijl.

14
landen waarin Mediq
actief is
60
procent van de mensen zijn in 2050 ouder dan 60 jaar
kruis

My Mediq

Iedere dag verbetert Mediq de kwaliteit van leven van miljoenen mensen, door ze te voorzien van medische middelen en bijhorende zorg. Mediq is gevestigd in 14 landen, waar zij een leidende positie heeft in de levering van medische hulpmiddelen aan zorgprofessionals.

Ter ondersteuning van de communicatie van de nieuwe strategie is een inspirerend document ontwikkeld. De uitgave vertelt het verhaal van One Mediq en omvat de strategie, markt en positionering van de merk- en kernwaarden. Het My Mediq boekje brengt de corporate story voor zowel bestaande als nieuwe medewerkers in beeld.

Magazine Care

Het annual magazine geeft een goed beeld van de organisatie. Het is een jaarbericht dat zowel intern als extern gepubliceerd wordt. De business cases zijn reportageachtig, met een menselijke en vriendelijke invalshoek gefotografeerd. Een mooie serie die ook de basis vormt voor de tone-of-visual op de corporate website.

Meer informatie over dit project?

Of bel +31(0)20 622 38 01