Enexis Eindeloze energie

Als voortrekker in de energietransitie heeft Enexis 4 toekomstscenario’s geschetst voor 2030. Wij maken een bijzonder boek en het concept voor een online platform.

2030
is dichterbij dan je denkt
140
duizend elektrische auto's telt Nederland naar schatting in 2020
14
procent van het Nederlands energieverbruik moet in 2020 duurzaam zijn
kruis

Inspiratieboek

Eindeloze energie

Enexis vindt het inspirerend en belangrijk om samen met collega’s en stakeholders vergezichten van onze energievoorziening te schetsen. DartGroup ontwikkelt het bijzondere inspiratieboek en het concept voor een online platform over onze energietoekomst.

  • We zijn betrokken vanaf inhoudelijke conceptrichting tot en met design, fotografie, opmaak, animaties en technische realisatie van het online platform.

Wij doen nog meer voor Enexis:

Annual Report

De titel ‘Energy to change’ weerspiegelt de passie van Enexis om op het gebied van energietransitie leidend te zijn. Dit jaar wil Enexis het verslag naar een volgend niveau tillen en een online portal creëren dat de lezer langs alle hoogtepunten leidt. DartGroup voert dit project uit met strategisch inzicht en creatieve ideeën en weet zo alle met elkaar gerelateerde inhoud te combineren in één geïntegreerde en doorlopende online webpagina.

Enexis laat zien hoe zij waarde creëren en delen met hun stakeholders en legt de verbinding met de hoog-materiële aspecten en het waardecreatiemodel. Deze aanpak leidt tot een aantrekkelijke en compacte online-ervaring én een volledig jaarverslag.

Door gebruik te maken van CORE: de samenwerkingstool/content management systeem van Dart, heeft Enexis de volledige controle over de inhoud van hun jaarverslag.

De reporting suite bestaat uit:

  • Jaarverslag 2016.
  • De gelijktijdige publicatie van 2 volledige taalversies (Nederlands en Engels).
  • Online quick read: Kerncijfers, Voorwoord Raad van Bestuur, Hoogtepunten en Waardecreatiemodel.

Meer informatie over dit project?

Of bel +31(0)20 622 38 01