Bidfood First in Foodservice

Leader in horeca blijft verrassen met nieuwe merken. DartGroup denkt en doet mee vanaf de naam tot en met de volledige uitvoering.

100
procent weidemelk gaat in Hollandsch Rijk-kazen
60
duizend artikelen in het assortiment van Bidfood
245
saleskits geproduceerd door Bidfood
kruis

Creatieve desserts
Maison de Patisserie

Voor Maison de Patisserie, een nieuwe lijn hoogwaardige diepvries patisserieproducten voor de professionele keuken, ontwikkelde Dartgroup de naam en communicatiestijl. Te beginnen met de horecava-introductie van acht longueurs – premium patisserie met oneindig veel mogelijkheden. Smaakvol en kwalitatief weergegeven middels foodstyling en hoogwaardige fotografie.

Totaalconcept Fresh4You

Fresh4You is het totaalconcept voor gezonde, gevarieerde en verantwoorde portieverpakkingen. DartGroup ontwikkelde het design voor de producten bestaande uit vleeswaren, kaasspecialiteiten, broodsalades en sappen. 
Het resultaat, een kleurrijk en fris concept passend binnen alle productgroepen.

Broodconcept Pain Rustique

Het tastbaar maken van authenticiteit, smaak en textuur, dat was onze uitdaging bij het ontwikkelen van het concept voor Pain Rustiques versgebakken brood. DartGroup ontwikkelt de overall look & feel, verpakkingslijn en communicatie. Hierbij speelt fotografie een essentiële rol, waarbij de smaak en geur van het versgebakken brood haast tastbaar worden.

Kaasmerk Hollandsch Rijk

De koeien in de Noord-Hollandse polder zorgen voor heerlijke weidemelk, de basis voor een kaas met een ongekend volle smaak. Hollandsch Rijk van Bidfood is een kaas met een verhaal, waarbij DartGroup tekende voor zowel de naamgeving, fotografie als vormgeving. De nadruk ligt op ambacht en storytelling, de smaakvolle fotografie creëert smaakbeleving.

Meer informatie over dit project?

Of bel +31(0)20 622 38 01