Aegon For a lifetime

We zijn al 10 jaar de vaste partner voor Aegon’s corporate and sustainability reporting. Met de jaren ligt de nadruk steeds meer op online, inclusief bewegend beeld.

130
seconden waarin we Aegon’s value chain uitleggen
30
miljoen Aegon klanten
kruis

Corporate Reporting

Het thema van dit jaar ‘For a lifetime’ is een centraal element van Aegon’s missie. Het weerspiegelt hun lange termijn commitment aan hun klanten. Het slaat ook terug op de toenemende levensverwachting die de demografische trends over de hele wereld vormgeven. Het geïntegreerde review biedt een holistisch beeld van de organisatie. Het biedt klanten, medewerkers, investeerders en zakelijke relaties tevens een overzicht van alle belangrijke highlights van het jaar en voorbeelden van hoe ze zakelijke relaties en stakeholders betrekken. Bovendien biedt het een overzicht van de belangrijkste zaken die hun bedrijfsvoering en klanten beïnvloeden. Stakeholders geven daarnaast hun mening over wereldwijde trends die een impact op de sector hebben.

Wat is kenmerkend voor de totale mix:

  • DartGroup is verantwoordelijk vanaf het concept tot aan de realisatie, het ontwikkelen van de online interactieve pdf en voor het drukwerk.
  • Een niet-standaard liggende opmaak biedt ruimte om uit te leggen hoe Aegon waarde creëert en deelt.
  • Aegon heeft de volledige controle over de inhoud voor het ontwikkelen van het Jaarverslag 2016 en Form 20-F door gebruik te maken van CORE: Dart’s samenwerkingstool/content management systeem.

Meer informatie over dit project?

Of bel +31(0)20 622 38 01