Tennet Taking Power Further

Voor de grootste netbeheerder van West-Europa ontwikkelen we een identiteit die vooruit kijkt en verzorgen we alle in- en externe communicatie.

41
miljoen eindgebruikers bediend door TenneT
2946
mensen die bij TenneT werken
3
jaar achtereen het jaarverslag gemaakt
kruis

Vernieuwing corporate identity

TenneT is een toonaangevende Europese beheerder van hoogspanningsnetwerken die zorgt voor een betrouwbare levering van elektriciteit aan ongeveer 41 miljoen mensen. DartGroup creëert een sterke multichannel look & feel voor TenneT, waarmee de identiteit een echte boost krijgt. Uitgangspunt zijn TenneT’s merkwaarden en internationale ambitie. Dart ontwikkelt een brede range middelen in de nieuwe visuele stijl, waaronder het jaarverslag van 2014 en 2015. Brand guidelines en praktische workshops zijn de basis voor consistente toepassing van de stijl.

TenneT Annual Report site

De merkwaarden Verantwoordelijk, Betrokken en Verbonden vormen het centrale thema van het online jaarverslag van TenneT, waarin alle stakeholders – zowel intern als extern – een duidelijk beeld krijgen van de ontwikkelingen binnen TenneT. Met een focus op de meest opvallende aspecten. TenneT heeft complete controle over de inhoud van het jaarverslag door middel van CORE: Dart’s collaboration tool/content management systeem.

Meer informatie over dit project?

Of bel +31(0)20 622 38 01