Enexis Eindeloze energie

Als voortrekker in de energietransitie heeft Enexis 4 toekomstscenario’s geschetst voor 2030. Wij maken een bijzonder boek en het concept voor een online platform.

2030
is dichterbij dan je denkt
140
duizend elektrische auto's telt Nederland naar schatting in 2020
14
procent van het Nederlands energieverbruik moet in 2020 duurzaam zijn
kruis

Inspiratieboek

Enexis vindt het inspirerend en belangrijk om samen met collega’s en stakeholders vergezichten van onze energievoorziening te schetsen. DartGroup ontwikkelt het bijzondere inspiratieboek en het concept voor een online platform over onze energietoekomst. We zijn betrokken vanaf inhoudelijke conceptrichting tot en met design, fotografie, opmaak, animaties en technische realisatie van het online platform.

Wij doen nog meer voor Enexis:

Annual Report

Voor Enexis ontwikkelde DartGroup een online concept voor het jaarverslag, waarbij de nadruk ligt op het presenteren van uitgebreide informatie op een heldere en beknopte wijze. Enexis beheert de content van de Nederlandse en Engelse versie zelf door gebruik van het CORE content management systeem. De homepage heeft een sterke visuele invalshoek met bovenal een functionele bedrijfspresentatie, met een snelle en makkelijke toegang tot de populaire content. De belangrijke content wordt visueel ondersteund met heldere infographics en snel leesbare grafieken en de functionele interactieve PDF maakt een snelle navigatie door het jaarverslag mogelijk.

Meer informatie over dit project?

Of bel +31(0)20 622 38 01