ASM Drive innovation. Deliver Excellence.

Ontwikkeling van een multichannel-identity die past bij ASM’s positie als wereldspeler. Inclusief concept, design, tone-of-voice, video en copy.

2012
DartGroup verwerft
ASM als klant
14
landen waarin
ASM actief is
22
nanometer
transistor
kruis

Videocommunicatie

Video is een essentieel onderdeel van ASM’s communicatiemix: het is het perfecte middel om met stakeholders te verbinden en het merk te laden. We ontwikkelden voor ASM een brede range video’s. Van ASM’s corporate story tot een video over de basistechnologie en motivatie om voor ASM te werken. Waarbij DartGroup verantwoordelijk is voor de totale scope: van ontwikkeling concept, storyboards, scripts en interviews tot en met de productie. Voor de meer dan 20 Career video’s filmde en interviewde Dart ASM specialisten in Europa, Azië en de USA.

We doen nog veel meer voor ASM. Een selectie uit andere opdrachten die DartGroup voor ASM realiseerde:

Corporate identity

DartGroup ontwikkelde een uitgebalanceerde communicatiestijl, waarmee ASM’s identiteit direct werd geladen met een frisse uitstraling. De nieuwe en dynamische identiteit vormt een solide platform voor professionele communicatie. Dart realiseerde dit grote rebranding project, inclusief het ontwikkelen van communicatiestijlrichtlijnen en de doorvertaling in on- en offline middelen.

Online communicatie

Realisatie van ASM.com was de eerste mijlpaal in het grote ASM rebranding traject. Aansluitend zijn de Careers en Investors pagina’s van de site ontwikkeld. DartGroup tekende voor het totale traject: strategie, concept, design, contentontwikkeling, videoproductie, fotografie en technische implementatie in SharePoint 2013.

Corporate reporting suite

Met ASMI’s online corporate reporting portal en online Annual report maakt ASMI een volgende stap in de verbinding met de belangrijkste doelgroepen. Het door DartGroup ontwikkelde portal bevat een korte preview van de highlights en geeft snel toegang tot alle publicaties. De verslagen op het portal:

Voor de AGM ontwikkelde DartGroup een video, presentatie en diverse communicatiemiddelen.

Meer informatie over dit project?

Of bel +31(0)20 622 38 01